Målare Stockholm – vägen till ett lyckat projekt

Funderar du på att skapa ett nytt hem? Idag ser man att svensken lägger betydligt mer pengar på inredning och på att renovera hemmet än tidigare. Prioriteringen har gått från exempelvis resor och bilar till att skapa ett personligt, trivsamt och inbjudande hem. Det är roligt och det är också mer hållbart. En resa är flyktig, ett hem man trivs i är något mer beständigt.

 Ett av de mer effektiva sätten att skapa förändring på är att anlita en målerifirma i Stockholm. Det är också ett av de mer prisvärda sätten att byta stil i hemmet genom. Även om du betalar för en målare i Stockholm så handlar det inte om någon extrem kostnad, och där du även som privatperson kan använda dig av ditt rot-avdrag och dra av 30 % av den totala arbetskostnaden.

Vi skulle definitivt råda dig att ta professionell hjälp då ett måleri är både krävande rent fysiskt, men även ett projekt som både tar tid och kräver koncentration. Minsta miss visar sig alltid. En fråga som ofta ställs handlar om hur man ska agera? Kort sagt, vad ska man egentligen måla för att nå en förändring i hemmet? Vi ger några tips om hur en målare i Stockholm kan hjälpa dig – enligt följande: 

  • Väggarna. Givet är att väggarna är det första man tänker på om man ska måla om hemma. Att pendeln svängt i den här frågan och att fler och fler väljer färger snarare än enbart vita väggar är ett tecken i tiden och ett bevis på att många eftersöker mer personliga hem. Det viktiga är att måleriet av väggarna sker professionellt och att det resultat som skapas når en hög verkshöjd. Genom att anlita en målare i Stockholm garanteras du detta. Du kan även få hjälp initialt och med att exempelvis hitta rätt tonalitet och kulör som leder till att den viktiga röda tråden kan hittas. 
  • Tapetsering. I samma anda som ovan så blir tapeter också något som är på stark frammarsch. Att tapetsera är emellertid en svår konst och att anlita en målare i Stockholm för detta ger dels ett bättre resultat – men även lägre kostnader då svinnet kan minskas. 
  • Måla om ytskikt. Tröttnat på köket? För många så innebär det att man river ut köket och ersätter detta med ett nytt – till en extremt hög kostnad. I de flesta fall kan man istället anlita en målare i Stockholm för att måla om köksluckor och andra detaljer. Köket blir som nytt, men till en bråkdel av kostnaden.