Om oss

Vi som skriver på den här sidan arbetar som inredare och stylister. Vi har lång erfarenhet av att inreda allt från butiker, restauranger och privatpersoners hem. Den erfarenheten och den kunskapen vill vi sprida vidare.

Vi vet att det här med inredning är svårt. Det kan kännas hopplöst att sitta och bläddra i ett inredningsmagasin och sedan titta ut över sin egen bostad och inse att den är ganska trist.

Hur ska man göra och var ska man börja? Det vi vill göra med den här sidan är att få dig att börja – oavsett i vilken ände det handlar om. Att måla om en vägg, att ändra möbleringen eller att köpa en ny matta: all förändring för med sig någonting nytt och en fräschör in i livet. Det värsta är slentrian. Man fastnar och har samma möbler år ut och år in, samma tavlor på väggarna, samma tapeter, samma mattor och samma lampor. Det är svårt att bryta en sådan trend. Svårt, men långt ifrån omöjligt. Vi vill visa dig hur du ska göra, hur du ska tänka och hur du ska våga ta tag i detta och genom det få en bostad som du trivs i och som känns fräsch.

Vårt yrke har fått ett stort, tacksamt uppsving. Detta som en följd av att vi börjat arbeta mer med mäklare och där vi genom homestyling kan hjälpa privatpersoner att nå nya höjder vad gäller slutpris. Just den detaljen har gjort skillnad för oss i vårt dagliga värv. Tidigare kunde folk nästan skratta när vi berättade vad vi jobbar med. Idag möts vi av respekt och den förtjänar vi. Det handlar om ett arbete som gör skillnad!

Gillar du inredning och design? Älskar du att följa med i trender och vill ligga i framkant gällande sådana? I så fall har du kommit till helt rätt sida. Vi kommer att ge dig allt du behöver veta om design och inredning. Välkommen!

Vi guidar dig genom alla trender