Letar ni efter någon som säljer öppen spis i Stockholm?

Vad kan väl ge en mysigare känsla och atmosfär i ett rum än en öppen spis? Är ni på jakt efter en sådan i Stockholm att sätta in i ert hus? Det kommer höja både värdet och mysfaktorn på huset.

Att få slå sig ned om kvällarna när det börjar bli mörkt framför en härligt sprakande brasa. Vad kan väl vara mysigare än det? Ni skulle vilja sätta in en öppen spis hemma hos er för att få till det där lilla extra. Ni hade en öppen spis och en kamin i ert förra hus. När ni sedan flyttade så fanns det inget sådant i ert nya hus. Ni vill därför köpa öppen spis nu och få den installerad i ert vardagsrum. Ni ringer runt och hör vilka som skulle kunna hjälpa er. Installationen måste göras på rätt sätt.

Mysfaktorn stiger med öppen spis

Ni ser framför er hur ni sitter på fårskinnsfällen på golvet framför brasan om kvällarna. Kanske grillar en korv på pinne eller bara njuter av ett glas vin eller en kopp varm choklad, efter en dag i pulkabacken. Det kommer bli så himla mysigt och både ni och barnen kommer ha mycket glädje av en ny öppen spis när det blivit installerad. I nästa vecka kommer den. Ni har ordnat med ett företag som ska hjälpa er med installationen så att den sker på ett säkert sätt. Ljudet av sprakande eld surrar redan i era huvuden. Ni kan knappt vänta.