Inredare i Stockholm piffar upp bostaden

När du ska sälja din lägenhet kan den inte se ut som helst. Anlita en inredare som av erfarenhet vet vad potentiella köpare letar efter och som kan framställa bostaden från sin bästa sida.

Du och din sambo kan bråka om allting. Någonting som ofta blir föremål för konflikter är inredningen. Vad ni ska ha på väggarna. Vilken filt som ska ligga på soffan. Om det stora fotot på din svärmor verkligen måste stå högst upp i bokhyllan och stirra på er när ni ligger i sängen. Ni hinner inte bo många dagar i er nya lägenhet i Stockholm innan dessa konflikter blossar upp. Förhoppningsvis kommer ni efter ett tag överens, men den dag som ni ska sälja er lägenhet kommer det aktualiseras igen. Eftersom ni vill få så bra betalt som möjligt för er bostad så måste den såklart också ge ett bra första intryck i katalogerna och på visningarna. Då ska ni anlita en professionell inredare.

En inredare hjälper dig att locka köpare

Inredaren har säkert jobbat länge med att fånga de bästa sidorna av bostäder inför en försäljning. Han eller hon har troligtvis genom sin erfarenhet lärt sig vad som lockar köpare och vad som får dem på fall. Det gäller att fånga både detaljer och helhet. Bostaden måste såklart se både fräsch och mysig ut samtidigt. Det är sällan du får mer än en chans att imponera på en eventuell köpare. Det gäller att ta vara på det tillfället. Nu är inte tillfället att bråka om inredning.