Målare i Stockholm fixar tapetseringen

Att tapetsera och måla hemma kan vara en utmaning. Låt proffsen sköta tapetseringen istället. Kontakta en målare i Stockholm som fixar jobbet professionellt.

Henrik kliade katten Greger på magen. Det var mysigt att ha katten bredvid sig när man ändå satt i soffan. En lätt suck slapp ur Henrik. De hade bestämt att börja tapetsera och måla om bostaden i kommande vecka. Tapeterna var köpta och färgen skulle de köpa i början på veckan var planen.

Men nu satt han här med katten i soffan och benet i ett stort gipsbandage. Inte en chans att han skulle lyckas fixa att tapetsera med gipset. Det är dumt att spela fotboll vid hans ålder, men det är så roligt. Han fick inse att han inte kan låtsas spela i Gnaget längre utan att det är Korpen de spelar i.

Målare både tapetserar och målar

Man räknar inte med att bryta benet vid en olycklig landning och få ett helt gipsat ben. Henrik tittade på väggarna. Det skulle ta minst en månad eller två innan han skulle kunna tapetsera. Nej, något måste göras innan dess, kanske fanns det en målerifirma i Stockholm som kunde åta sig jobbet, tänkte han.

Han ringde upp en firma han hittade på nätet. Ibland har man tur, tänkte Henrik, de hade fått ett återbud och kunde komma redan i veckan. Ikväll skulle de börja flytta möbler så att allt var klart innan målaren kom. Han kliade Greger på magen och när katten genast började spinna tänkte han att allt ordnar sig alltid.